Instellingen

Zoektocht naar vermiste Kim Roording nog zonder succes, team gaat vandaag verder

© RTV Utrecht / Ulrike Nagel
ZEIST - Een zoektocht naar de vermiste Kim Roording uit Zeist heeft gisteren niets opgeleverd. Een team van zo'n negentig veteranen heeft de hele dag gezocht naar de 48-jarige vrouw. Vandaag zetten zij hun zoektocht voort. "Haar geliefden putten hoop uit het feit dat ze tot op dit moment niet is teruggekeerd of is gevonden. We houden hoop op haar terugkeer", laat een woordvoerder van de familie weten.
Roording liep zondagavond rond 19.45 uur de deur uit en werd voor het laatst gezien op de Verlengde Slotlaan in het Lyceumkwartier in Zeist. Volgens haar familie wees niets erop dat ze niet meer terug zou keren.
"De familie is enorm bezorgd, maar ook dankbaar voor het speurwerk dat de politie doet en de enorme inzet van het Veteranen Search Team", laat de woordvoerder weten. Ze vragen met klem aan iedereen die haar mogelijk heeft gezien, om dit te melden bij de politie via 0800-6070 of via een speciaal tipformulier.
Kim Roording heeft donker haar tot op haar schouders en is 1.76m. lang. Ze droeg toen ze verdween een 'groenige' gewatteerde jas, een zwarte broek en een zwart-witte blouse.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.