RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Picknicktafel Molukse stichting in brand gestoken

WOERDEN - Bij de Overtoom in Woerden is vannacht een picknicktafel in brand gestoken. De brandweer is uitgerukt en heeft de brand geblust.

Het incident gebeurde rond 2.00 uur vannacht, direct naast een school aan de Stromenlaan. In hetzelfde pand als de school, zit stichting Sinar Maluku. De tafel blijkt van hen te zijn. Op Facebook reageren ze erg teleurgesteld op de actie.

"Hoe triest kun je zijn! Onze mooie picknicktafel die we hadden gekregen is vannacht in brand gestoken. Mogen we straks eindelijk weer eens mensen op terras ontvangen krijg je dit. We hebben natuurlijk aangifte gedaan van diefstal en brandstichting. En hopen dat de daders snel gepakt worden. Wil degene die iets heeft gezien of gehoord contact met ons opnemen? Daders mogen zich natuurlijk ook zelf melden, nu het nog kan", aldus de stichting voor de Molukse gemeenschap in Woerden en omstreken.

Volgens een videocorrespondent stond eerder op deze plek ook al een prullenbak in brand. Met de jaarwisseling brandde er ook al een schuurtje van de school af waarin hun afval werd opgeslagen. Het is onduidelijk of er een verband is.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -