RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ook Utrechtse ziekenhuizen zien daling coronapatiënten

PROVINCIE UTRECHT - De afgelopen dag zijn er 516 nieuwe coronabesmettingen in onze provincie bijgekomen. Dat zijn er 86 meer dan gisteren. Twee mensen zijn opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen nieuwe overlijdens gemeld.

Landelijk neemt het aantal nieuwe coronabesmettingen al een paar dagen op rij af. Vandaag zijn er 6.088 nieuwe positieve tests gemeld. Dat is lager dan het gemiddelde van de afgelopen zeven dagen, dat ligt namelijk op 6498.

Zie hier een overzicht van het aantal nieuwe besmettingen in jouw gemeente:Het aantal coronapatiŽnten in ziekenhuizen is afgelopen etmaal opnieuw gedaald. Ziekenhuizen behandelen nu 2231 mensen met corona. Dat is het laagste aantal sinds 26 maart.

In de Utrechtse ziekenhuizen zijn vandaag twee nieuwe patiŽnten opgenomen, gisteren tien nieuwe patiŽnten en een dag eerder 24. Er lijkt dus een daling ingezet te zijn, al is het nog altijd druk in de ziekenhuizen in onze provincie. In het Diakonessenhuis, het Meander Medisch Centrum, het St. Antonius Ziekenhuis en het UMC Utrecht lagen gisteren 207 coronapatiŽnten. Vorige week waren dat er 209.

Lees ook: Utrechtse ziekenhuizen zien stabilisatie coronapatiŽnten, maar druk blijft hoog


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -