RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechtse karateschool Yume Ken verhuist naar Opzoomerstraat

UTRECHT - Karateschool Yume Ken heeft een nieuwe locatie gevonden in Utrecht. Ze moesten weg bij de Stauntonstraat en hebben een nieuwe locatie gevonden aan de Opzoomerstraat. "Dit is een betere oplossing dan ik had durven hopen", zegt eigenaresse Ahlam El Yaakoubi opgelucht.

Vorige maand kreeg de karateschool naar eigen zeggen zeer onverwachts een onpersoonlijk bericht van de gemeente waaruit bleek dat ze nog maar een paar maanden op de huidige locatie kon blijven. El Yaakoubi werkt al elf jaar samen met de gemeente maar las in het bericht dat het niet duidelijk is waarom ze de ruimte huurt. Daarnaast wist de gemeente al langer dat Yume Ken niet op de huidige locatie kon blijven, maar was de karateschool daar niet van de op de hoogte.

Verschillende raadsleden uitte kritiek op de werkwijze van de gemeente en stelde mondelinge vragen over de situatie. Wethouder Maarten van Ooijen antwoordde dat "het niet goed is gegaan" en beloofde actief mee te denken met El Yaakoubi. De gemeente heeft volgens El Yaakoubi actief meegezocht naar alternatieve locaties maar het is de eigenaresse zelf gelukt om een nieuwe sportlocatie te vinden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -