Instellingen

Kort nieuws: Utrechtse treinplasser gepakt

REGIO - Een man uit Utrecht is aangehouden nadat hij over een bankje had geplast in de trein van Lunteren naar Ede. Op station Ede stapte hij snel uit, maar de politie kon hem aanhouden op het Museumplein. De man leek onder invloed van drank of drugs.
* Drie Amersfoortse jongens hebben een spoor van vernieling aangericht in de stad. Ze hadden het gemunt op auto's aan de Johan van Oldebarneveltlaan, De Bosch Kemperlaan en de Utrechtseweg. De politie kon het trio in de Stationsstraat aanhouden na een telefoontje van een getuige.
* In Maarn is een bejaarde vrouw uit haar auto geknipt na een ongeluk. Op de kruising Amersfoortseweg-Bergweg verleende de 80-jarige Hilversumse geen voorrang bij het oversteken. Een andere automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen; hij raakte niet gewond. De bejaarde vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
* In Doorn zijn twee mannen opgepakt na een vechtpartij. De auto van één van de mannen was uitgebrand, waarop het duo verhaal ging halen bij een 20-jarige man uit Doorn. Hij werd bij de Dorpsstraat in zijn buik getrapt.
Agenten grepen in en hielden de twee verdachten aan. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.