RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Heldhaftige omstanders redden inzittenden uit te water geraakte auto in Houten

HOUTEN - Een auto met twee inzittenden is in Houten op z'n kop in een sloot beland. Omstanders zijn het water in gesprongen om de personen uit de auto te trekken. Een van die omstanders raakte lichtgewond bij die reddingsactie.

Het ongeluk gebeurde rond 9.30 uur tussen de Rondweg en het Oostrumsdijkje. Drie inwoners van Houten en iemand uit Odijk zagen het gebeuren en kwamen gelijk in actie. Ze sprongen het water in, kantelden de auto en sloegen de ruiten in. Daardoor konden de inzittenden heelhuids uit de wagen komen. Ambulancepersoneel heeft hen voor de zekerheid nog even nagekeken.

In de auto, met Duits kenteken, zat een man die Pools sprak. Brandweermedewerkers konden niet goed met hem communiceren, dus twijfelden ze of hij de vraag goed begreep hoeveel mensen er in de auto zaten. Daarom is voor de zekerheid besloten met duikers de sloot in te gaan. Uiteindelijk bleek er niemand meer in de auto te zitten.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -