Utrechter opnieuw verhoord na Esso-crash

PROVINCIE UTRECHT - De 35-jarige automobilist uit Utrecht die vorige week inreed op het Esso-tankstation aan de A27 bij Gorinchem is maandag opnieuw verhoord.
De man, die als verdachte wordt aangemerkt, ligt nog in het ziekenhuis. Vorige week sprak de politie hem al, maar toen was een uitgebreid verhoor niet mogelijk.
De man die de dood vond bij het ongeval is een 33-jarige Fransman. Hij was op het moment van het ongeval in de tankshop aanwezig. Zijn identiteit is vastgesteld aan de hand van gebitsanalyse.
Vier van de zes gewonden liggen nog in het ziekenhuis. Drie van hen, een 24-jarige Israeliër en inzittende van de geramde auto, een 38-jarige man uit Made en een 34-jarige vrouw uit Rijnen, verkeren volgens de politie in zorgwekkende toestand.
Met de verhoorde automobilist gaat het beter. Hij ramde een week geleden in volle vaart een auto, waarvan de bestuurder stond te tanken. Beide voertuigen boorden zich in het tankstation.
Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog in volle gang. De politie liet maandag weten dat dat nog geruime tijd in beslag zal nemen. Volgens een woordvoerder zijn er deze week nog geen onderzoeksresultaten te verwachten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.