RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Neef Promes wil voor het EK besluit over strafvervolging

ABCOUDE - De neef die zegt dat hij is neergestoken door Quincy Promes eist dat het OM voor het EK de knoop doorhakt over strafvervolging voor de voetballer. "Mijn cliŽnt vreest nogal dat het OM de beslissing over het EK heen wil trekken", zegt zijn advocaat Yehudi Moszkowicz tegen De Telegraaf. "Als de aanklager daar inderdaad op uit is, spannen we een procedure aan. De zaak is klip en klaar. Iedere andere steekpartij van deze omvang was allang aan de rechter voorgelegd."

In december beschuldigde de neef Promes ervan dat hij hem heeft neergestoken tijdens een familiefeest in Abcoude. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan zijn knie. Promes werd een aantal dagen vastgezet in de cel nadat zijn neef naar de politie was gestapt. Het OM zag geen reden om de Oranjevoetballer langer vast te houden. Hij wordt echter nog steeds verdacht van mishandeling met zwaar letsel tot gevolg. Promes ontkent dat hij zijn neef gestoken heeft.

De neef liet eerder al beslag leggen op de Utrechtse miljoenenvilla van de voormalig Ajacied. De rechtbank zou een beslag van 600.000 euro hebben toegestaan, op een totale waarde van 2,1 miljoen euro.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -