RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Win de Jaarbeurs voor 1 dag: wat wil jij organiseren?


PROVINCIE UTRECHT - Wat zou jij organiseren als je n dag de sleutel van de Jaarbeurs in handen krijgt? Nu het vaccineren vlot verloopt ontstaat er weer ruimte voor ontmoetingen. RTV Utrecht en de Jaarbeurs roepen inwoners van de provincie Utrecht op om met leuke ideen te komen.

Denk aan examenfeesten, sportwedstrijden, concerten of rommelmarkten, alles is mogelijk. Het winnende plan zal eind augustus plaatsvinden. Als we de straat op gaan met de vraag: "Wat zou jij organiseren? Beginnen Utrechters direct hardop te dromen: "Een festival? Een race-circuit? Of een skatepark voor iedereen die van skaten houdt?"

Utrechters beginnen gelijk met dromen over hun ideale evenement in de Jaarbeurs


"Mensen hebben reikhalzend uitgekeken naar meer vrijheid. Nu die weer in beeld komt, zijn wij benieuwd welke behoeften er in de provincie leven en met welke creatieve ideen de Utrechters komen", vertelt mediadirecteur RTV Utrecht William Valkenburg.

Ook commercieel directeur van de Jaarbeurs Peter van der Veer kijkt uit naar weer een evenement deze zomer: "Utrecht beschikt met de Jaarbeurs over een unieke plek voor grootschalige ontmoetingen. Nu de wereld eindelijk weer opengaat, willen we de Utrechters laten dromen over het ultieme evenement waarmee we dat kunnen vieren."

Win de Jaarbeurs voor n dag!


RTV Utrecht presentatrice Caroline Geijsman volgt de actie, van de voorbereidingen, het juryberaad, het stemmen tot natuurlijk het evenement. Iedereen kan zijn idee insturen en uiteindelijk zal een jury vijf plannen voorleggen aan de inwoners van de provincie. Dan zullen de stemmen bepalen welk evenement zal plaatsvinden.

De winnaar krijgt, voor n dag, toegang tot een hal in de Jaarbeurs f de grote zaal in het Beatrixtheater.

Inzenden kan tot 17 juli, kijk voor meer informatie op www.jaarbeurs.nl/win


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -