Instellingen

Kort nieuws: Schuurtjes Wilnis afgebrand

REGIO - In Breukelen reed zaterdagnacht een dronken bestuurder tegen een lantaarnpaal. Het lukte de 25-jarige bestuurder uit Huizen niet zijn voertuig onder controle te houden op de Breukelerwaard. Hij is naar het ziekenhuis gebracht waar ook zijn bloed werd getest.
* Twee schuurtjes in Wilnis hebben de nacht van vrijdag op zaterdag niet overleefd. De gebouwtjes aan de Secretaris Munniklaan gingen in vlammen op. De politie onderzoekt de brand nog.
* Twee autoinbrekers in Amersfoort zijn zaterdagochtend tegen de lamp gelopen. Het duo werd door een getuige betrapt op de Kokjesbongerd. Iets verderop zagen agenten de twee in actie op de Arnhemseweg. Daarop werden ze aangehouden. De mannen hadden harddrugs op zak.
* Glasgerinkel en gerommel brachten agenten op het spoor van een mogelijke inbreker op de Utrechtse Samuel van Houtenstraat. Agenten onderzochten de verdachte geluiden en troffen een vijftienjarige Utrechter aan. Deze kon zich niet identificeren. Bij fouillering werd een zwarte handschoen gevonden. Een politiehond leidde agenten naar een tweede verdachte van zestien jaar in de buurt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.