Kort nieuws: Werknemers Kembo weer aan de bak

REGIO - Het grootste gedeelte van de 65 ontslagen werknemers van het failliette meubelbedrijf Kembo heeft inmiddels weer een baan. Kembo in Veenendaal kreeg in mei een nieuwe eigenaar. Die nam 20 oude werknemers aan. De rest is inmiddels ergens anders aan de slag.
* Een dronken automobilist uit Utrecht is dinsdagochtend door de politie van de weg gehaald. De 23-jarige man werd op de Utrechtseweg in Zeist gecontroleerd en bleek 4 keer te veel gedronken te hebben. De man kreeg een proces-verbaal. Zijn rijbewijs raakte hij kwijt.
* In de wijk Terweijde in Culemborg fietsen vanaf vandaag straatcoaches rond, meldt omroep Gelderland.
Ze spreken bewoners aan en hopen de wijk zo weer wat leefbaarder te maken. In de wijk staan Marokkaanse en Molukse jongeren al een tijd vijandig tegenover elkaar.
* Een man op een quad heeft maandagavond een auto aangereden. De 27-jarige vrouw die de auto bestuurde reed met haar wagen uit een parkeervak op de Zambesidreef. De man op de quad zag haar over het hoofd en reed tegen de auto aan. Na de aanrijding bleek de quad-bestuurder gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw was ongedeerd.

U Vandaag 27 oktober, nieuws in het kort

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.