Kort nieuws: Carport Doorn in lichterlaaie

REGIO - Bewoners van de Bloemengaard in Doorn zijn in de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door glasgerinkel en een vlammenzee. Een carport in de straat in lichterlaaie.De brandweer voorkwam overslaan en het lijkt erop dat het vuur is aangestoken.
* Voedingsmiddelenconcern Wessanen vertrekt uit Utrecht. Wessanen is bekend van Beckers, Zonnatura en Monini, en heeft het slechts vier jaar volgehouden op Kanaleneiland. Het kantoor is te groot na een reorganisatie.
* In Utrecht is een man opgepakt voor het stelen van een jas en telefoon. De 29-jarige verdachte sloeg zijn slag in een horecazaak aan de Laan van Maarschalkerweerd. De eigenaar van de jas en de barman konden de dief buiten achterhalen. Door zijn eigen nummer te bellen ging de telefoon af in de zak van de verdachte.
* De politie in Zeist heeft vier verdachten aangehouden na een vechtpartij op de Slotlaan. Twee broers van 13 en 15 jaar waren slaags geraakt met twee andere jongens. Eén van de broers trok een mes. De politie zoekt nog uit wat de precieze aanleiding is geweest voor de knokpartij.
* Vandalen hebben flink huis gehouden in Harmelen. Op de Korenmolen vernielden ze van zeker 15 auto's de spiegel. De politie heeft geen idee wie de daders zijn en zoekt nog mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien op de Korenmolen in Harmelen.
* De politie in Houten is op zoek naar een stel vandalen. Zij hebben op de Reaalslag vermoedelijk over auto's gelopen en daarmee veel schade aangericht. Mogelijk hebben de vandalen ook brand gesticht in een container aan de Guldenslag.
* De politie in Zeist heeft de handen vol gehad aan een vervelende dronkaard. Op de Slotlaan werd de 42-jarige man geboeid afgevoerd omdat hij agenten dwarszat en dronken in de auto zat. De man is zijn rijbewijs kwijt.
* In Utrecht is een dronken automobilist van de weg gehaald. De 45-jarige bestuurder reed door rood op de Runstraat. Bij controle bleek dat de man een slok op had. De Utrechter was eerder zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

U Vandaag maandag 16 november, nieuws in het kort

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.