Kort nieuws: Auto-emblemen gestolen in De Bilt

REGIO - In De Bilt hebben twee mannen auto-emblemen gestolen in Park Arenberg. Ze deden dat zondag in het bijzijn van kinderen. In totaal hebben de dieven bij zestien auto's toegeslagen.
* De politie onderzoekt een bekladding in Vianen. Op een huis in de Kerkstraat is een lijn zwarte verf gespoten over 14 meter. De politie zoekt nog getuigen.
* Na een opstootje op de Woerdense Stationsweg is één jongen opgepakt. Nadat de politie de vechtersbazen weg had gestuurd, bleef de 18-jarige Woerdenaar maar terugkomen. Toen agenten hem wilde aanhouden, verzette hij zich. Een portier moest eraan te pas komen om de jongen in de politieauto te krijgen.
* De gemeente Utrecht begint maandag met het uitbaggeren van sloten en vaarten in Amelisweerd. De bagger wordt voor het grootste deel op de kant verspreid. Het verkeer zal worden omgeleid. De werkzaamheden zijn voor de kerst klaar.
* René van Hal is herkozen tot lijsttrekker van het CDA in Soest. De partij hoopt bij de verkiezingen voor de gemeenteraad volgend jaar van drie naar vijf zetels te gaan. Van Hal was afgelopen periode ook al lijsttrekker voor het CDA in Soest.

U Vandaag 30 november, nieuws in het kort

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.