Instellingen

Kort nieuws: Gewelddadige overval in Utrecht

REGIO - Een 29-jarige vrouw is in Utrecht het slachtoffer geworden van een gewelddadige overval. De vrouw stond op de Edisonstraat te wachten, toen plotseling twee jongens op een scooter de autoruit insloegen. De vrouw werd in haar gezicht geslagen en bleek een lichte hersenschudding te hebben. De politie is nog opzoek naar de daders en zoekt getuigen.
* Twee mannen van 18- en 19-jaar zijn in Breukelen betrapt bij een autokraak. Zij gingen in eerste instantie op de vlucht en botsten vervolgens op een bestelbus. De autokrakers reden door en werden uiteindelijk ingerekend op de Schepersweg.
* Een snorfietser in de Bilt is sinds zaterdagnacht zijn rijbewijs kwijt. Hij had teveel had gedronken. De 18-jarige Bilthovenaar werd aangehouden en kon zijn pas inleveren.
* De politie heeft twee verdachten op heter daad betrapt bij een inbraak in een woning in Maarssen. Vrijdagavond zijn een 14-jarige en een 19-jarig jongen uit Utrecht aangehouden in de tuin van de woning. Een derde verdachte wist te ontkomen.
* Bij een controle in Vianen zijn in totaal drie automobilisten hun rijbewijs kwijtgeraakt. Tegen alle drie de verdachten is een proces-verbaal opgemaakt en zij verlieten zonder rijbewijs het politiebureau. Een viertal mannen werd zaterdagnacht vanwege een aantal vernielingen op de Hoekstraat aangehouden. Een getuige zag in Vianen de mannen aan een verkeersbord hangen en een prullenbak in het water gooien. Zij zijn aangehouden en tegen hen is een proces-verbaal opgemaakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.