Instellingen

Kort nieuws: Vakantiebeurs in teken Zuid-Afrika

REGIO - De Vakantiebeurs in Utrecht legt de focus dit jaar op Zuid-Afrika, waar komende zomer het WK voetbal wordt gespeeld. In de Jaarbeurs is een speciale hal ingericht over het land en er zijn speciale WK-arrangementen. De Vakantiebeurs is dit jaar van 13 tot en met 17 januari.
* Het geld voor de Amersfoortse kunstijsbaan mag niet voor andere doelen gebruikt worden. Er is geld uit een ander potje gehaald om de nieuwe accomodatie van roeivereniging Hemus te bouwen. Er was veel protest van de Amersfoortse schaatsers tegen de plannen. De raad heeft nu besloten dat het geld voor de ijsbaan ook voor de ijsbaan moet blijven.
* De Utrechtse politie heeft een gestolen auto van de weg gehaald. Op de Siagondreef werd de stilstaande auto aangetroffen door passerende agenten. Tot hun verbazing stapte er ook een man in om weg te rijden. De 38-jarige man en de auto zijn meegenomen naar het bureau. Snorfietser onder invloed
* In Utrecht is vannacht een dronken snorfietser van de weg gehaald. De 18-jarige man uit Houten werd op de Slachtstraat gecontroleerd. Ook had hij geen rijbewijs.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.