Inbraak bij tankstation in Montfoort gefilmd

MONTFOORT - Vanavond in Bureau Hengeveld: Een inbraak bij een benzinestation aan de Heeswijk in Montfoort in de vroege ochtend van maandag 14 september. Drie inbrekers vernielen de voordeur met een hamer. Twee van hen gaan naar binnen en proberen de kassa open te breken. Als dat niet lukt komen ze weer naar buiten en rennen ze weg.
De eerste dader, de man die de deur kapotslaat. Heeft een zwarte base-balpet op zijn hoofd. Hij draagt een donkere jas, waarschijnlijk zwart, met een capuchon. En een donkere broek.
De tweede dader heeft ook een donkere base-ballpet op. Hij draagt ook een zwarte jas met een capuchon met bontrand. Op de linkermouw zitten een aantal plaatjes waaronder in het wit het cijfer 3. Hij draagt zwarte gympen.
Dader 3 is degene die op de uitkijk stond. Het staat niet vast dat dit een man is. Deze dader droeg een lichtkleurige muts met flappen over de oren en een pluizig bolletje er bovenop. Verder een donkere jas en donkere broek.
Herkent u deze drie die op maandag 14 september inbreken in een pompstation in Montfoort? Geef het dan door op de tiplijn 0800-6070 of bel anoniem met 0800-7000.