Kort nieuws: Dronken bestuurder gepakt

REGIO - In Soest is een man aangehouden die wel heel diep in het glaasje had gekeken. Agenten zagen hem 's nachts rijden op de Weegbreestraat en zagen al snel dat er iets niet klopte. Hij moest blazen en bleek ruim vier keer meer gedronken te hebben dan is toegestaan. De 24-jarige Soester kon mee naar het bureau en is zijn rijbewijs kwijt.
* De politie is op zoek naar getuigen van mogelijke brandstichting in twee auto's. Zondagavond vond de politie twee auto's aan de Arienslaan in Utrecht waarin geprobeerd was brand te stichten. Getuigen zagen dat twee mannen ruiten van geparkeerde auto vernielden en een vloeistof naar binnen gooiden. De politie is op zoek naar de twee verdachten en roept getuigen op zich te melden.
* Utrechtse ondernemers van verschillende etnische achtergronden slaan de handen ineen in het Kleurrijk Ambassadeursnetwerk. Twaalf ondernemers met verschillende nationaliteiten moeten de kloof tussen startende ondernemers uit andere culturen en instanties overbruggen.
* Ondanks het winterweer wordt zo goed als alle post maandag bezorgd. Dat laat TNT post weten. De periode voor kerst zorgt altijd voor topdrukte voor de werknemers, ook in het sorteercentrum in Nieuwegein. Zondag zijn niet alle postbussen geleegd, maar dat is maandag alsnog gebeurd.