FC Utrecht wil door met Du Chatinier en Wouters

PROVINCIE UTRECHT - FC Utrecht wil de contracten van hoofdtrainer Ton du Chatinier en zijn assistent Jan Wouters verlengen.
Dat bevestigde voorzitter Jan Willem van Dop woensdag naar aanleiding van een bericht in Voetbal International. De clubleiding gaat in januari met het technische duo praten over contractverlenging.
Du Chatinier werd een jaar geleden aangesteld als opvolger van de ontslagen Willem van Hanegem. De oud-speler van FC Utrecht had op dat moment niet de benodigde papieren op zak, maar kreeg van de KNVB uiteindelijk toch toestemming om het seizoen af te maken als hoofdcoach. Dit jaar slaagde Du Chatinier voor de trainerscursus, waarop Utrecht hem ook voor dit seizoen aanstelde als hoofdcoach. Oud-international Jan Wouters zit sinds de zomer als assistent naast Du Chatinier op de bank.
FC Utrecht is zeer tevreden over het werk van de twee ras-Utrechters. ,,Daarom willen we graag met ze door. In januari gaan we praten over bijvoorbeeld de lengte van het nieuwe contract'', aldus Van Dop. De club staat op de zesde plaats in de eredivisie