Openingstijden politiebureau Woerden gewijzigd

PROVINCIE UTRECHT - Vanaf vandaag wijzigen de openingstijden voor het politiebureau Woerden en de politiepost in Harmelen.
Uit een evaluatie blijkt dat de meeste bezoekers overdag naar het politiebureau in Woerden komen om aangifte te doen. In Harmelen komen de meeste burgers op donderdag. Daarom is besloten de openingstijden te wijzigen.
Het politiebureau in Woerden is vanaf nu geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op maandag van 09.00 tot 20.00 uur. Op zondag is het politiebureau gesloten. Het spreekuur in Harmelen op donderdag wordt uitgebreid van 16.00 tot 19.00 uur. De openstelling op dinsdag komt te vervallen.
Om wachttijden overdag te voorkomen is er de mogelijkheid om op afspraak aangifte te komen doen. Voor burgers die minder mobiel zijn worden mogelijkheden gecreerd om aan huis aangifte te doen. Voor een groot aantal feiten, kan ook via internet aangifte gedaan worden.
De politie is 24 uur per dag bereikbaar. Voor spoedeisende, heterdaad of verdachte situaties moet 1-1-2 gebeld worden. Voor alle overige zaken is de politie via 0900-8844 bereikbaar. Voor meer informatie over bereikbaarheid en aangifte doen, kijk op internet www.politie.nl

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.