Kort nieuws: Man gewond na val van ladder

REGIO - * Bij een ongeluk in Baarn is een 53-jarige man gewond geraakt. Hij viel bij een huis aan de Eemstraat van een ladder. De man is met een open armbreuk naar een ziekenhuis gebracht.
* In Utrecht zijn 12 auto's vernield. De auto’s stonden op de Jacob Cabeliaustraat. De ruiten werden ingeslagen, maar voor zover bekend werd niets weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844.
* In Maarssen is een dronken automobilist van de weg gehaald. De 58-jarige man werd betrapt in de wijk Waterstede. Hij is zijn rijbewijs kwijt.
* In Vianen is een automobilist gewond geraakt bij een aanrijding op de A2. De 33-jarige man uit Woerden raakte vrijdagavond in een slip en sloeg over de kop. De man werd uit zijn auto geslingerd en werd bij kennis vervoerd naar het ziekenhuis. De auto raakte totaal vernield.
* In Utrecht is een man zaterdagavond op de Voorstraat beroofd van zijn telefoon. De melding kwam van een 42-jarige man uit Lienden.
* Een 58-jarige dronken automobilist uit Soest is zijn rijbewijs kwijt. Agenten zagen de man met lage snelheid slingerend op de Soesterbergsestraat rijden.
* In Amersfoort is een autokraker op heterdaad aangehouden. De 24-jarige man zonder woonplaats werd bij de Hugo de Grootlaan in zijn kraag gepakt door een politiehond, die de man uit de bosjes haalde. Een andere verdachte kon wel ontkomen.
* Een 19-jarige automobilist uit Amersfoort is zijn rijbewijs kwijtgeraakt wegens dronken rijden. De man werd betrapt bij een controle op de Groningerstraat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.