Diefstal FNV-caravan oudejaarsgrap

VLEDDER - De diefstal van de gele FNV-caravan vorige week voor het hoofdkantoor in Utrecht is een oudejaarsgrap. De verantwoording is opgeeist door de Oliebol in Vledder.
Met de ontvreemding wil de vereniging aandacht vragen voor de 'zware taak' die op het besturen van een oudejaarsvereniging rust. Een taak die je onmogelijk tot je 65ste, laat staan tot je 67ste kunt vervulllen. De vereniging bestaat bij de gratie van nieuwe aanwas en is daarom altijd op zoek naar actieve leden en nieuwe bestuursleden.
De afgelopen weken heeft de gele caravan veilig en droog gestaan in een schuur in de nabijheid van Vledder. Na de onthulling werd het vehicel teruggezet in de schuur om vervolgens 's middags op 1 januari een ronde te maken door het dorp. Maandag 4 januari zal de FNV caravan terugkeren naar zijn plaats voor het hoofdkantoor van FNV Bondgenoten.
Met de FNV is afgesproken dat de vereniging met het object om 13.30 ter plaatse zal arriveren. Bij het terugplaatsen zal de caravan voorzien worden van een nieuwe wielklem. FNV Bondgenoten kan een aandenken en een attentie uit Vledder verwachten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.