Kort nieuws: Babbeltruc in Maarn

REGIO - In Maarn is een 78-jarige vrouw beroofd door een babbeltruc. De dief belde aan bij een huis aan de Plattenberg met de smoes dat hij een storingsmonteur was.
Toen de vrouw hem binnenliet, sloeg de man snel toe. Hij griste een kistje met sieraden weg en verdween weer uit de woning.
* In De Meern is een dronken snorfietser van de weg gehaald. De 20-jarige man werd betrapt op de Zeedistel. Hij is ook zijn rijbewijs kwijt.
* Bij een ongeluk in Zeist is een bestuurder uit Zwolle gewond geraakt aan zijn benen. Voor de overweg op de Driebergseweg klapte twee auto;s op elkaar bij het keren voor de dichte spoorbomen.
* In Utrecht is een hennepkwekerij opgerold. De plantage was verstopt in een huis aan de Haifadreef. De politie kwam in actie na een tip.Naar de bewoner wordt nog gezocht.
* De politie heeft in Utrecht een dronken bestuurder zijn rijbewijs afgepakt. De 27-jarige bestuurder uit Bilthoven reed slingerend over de Soestwetering.
* In Leusden is een dronken bromfietser gepakt. De 17-jarige jongen ging onderuit op de Hamersveldseweg. Hij bleef ongedeerd, maar is wel zijn brommerbewijs kwijt.
* De Amersfoortse politie heeft een 23-jarige vrouw aangehouden voor het spuiten met pepperspray bij een burenruzie. De aanleiding was geluidsoverlast. Na wat duw en trekwerk spoot de verdachte haar 29-jarige buurman in zijn gezicht.Drugshandelaren aangehouden
* In Amersfoort zijn twee drugshandelaren opgepakt. De mannen hadden bij een controle op de Magelhaenstraat 18 bolletjes cocaine en heroine op zak. Een 30-jarige verdachte is meegenomen, de andere man mocht weg.