Kort nieuws: Dief laat Amersfoortse extra geld pinnen

REGIO - In Amersfoort is donderdagavond een vrouw bedreigd en beroofd. Het 41-jarige slachtoffer stond te pinnen bij een automaat aan het Masker toen een man haar dwong een paar honderd euro extra op te nemen. De dader is spoorloos.
* De Bovag in Bunnik adviseert automobilisten hun auto wekelijks te wassen om de pekel te verwijderen.
De tonnen zout die afgelopen weken zijn uitgestrooid tegen de gladheid, zijn funest voor de lak en carrosserie van auto's.
* Op de Vakantiebeurs in Utrecht zijn exposanten spontaan begonnen met een geldinzameling voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti. Dit weekend wordt een veiling georganiseerd waar bezoekers kunnen bieden op reizen. De opbrengst gaat naar giro 555. Het aantal doden op Haïti loopt volgens schattingen in de tienduizenden.
* Eenzame mensen die op zoek zijn naar vrienden kunnen opnieuw terecht bij het Rode Kruis in Utrecht. Voor het derde jaar organiseert het Rode Kruis een cursus 'vrienden maken'. De cursus is vooral bedoeld voor mensen die niet weten hoe ze contact moeten leggen met anderen.
* De Utrechtse politie heeft een 17-jarige inbreker aangehouden. De jongen gooide een ruit in bij een huis aan de Bataviastraat, maar werd weggejaagd door de bewoner. De inbreker had drugs, simkaarten en meerdere telefoons op zak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.