Politie houdt verdachte aan voor brandmoord

ZEIST - De politie heeft een vrouw aangehouden die mogelijk betrokken is bij de moord op de 23-jarige Narges in Zeist. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis, nadat ze op 7 december in haar flat in brand was gestoken.
De verdachte meldde zich zondag op het bureau, heeft de politie vandaag bekend gemaakt. Over haar gegevens en haar mogelijke betrokkenheid zijn geen mededelingen gedaan. Drie weken geleden kwam al naar buiten dat Narges zou gaan trouwen en dat de dader hoogstwaarschijnlijk een vrouw met donker haar is van ongeveer 1.60 meter lang.
Een team van 25 rechercheurs onderzoekt de zaak grondig. Vanavond besteedt het opsporingprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de gruwelijke zaak. Ook Bureau Hengeveld behandelt de moord woensdagavond. De politie heeft nog veel vragen en hoopt via de televisie meer informatie te krijgen.
Getuigen of personen die meer informatie hebben over dit misdrijf kunnen contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.