Dader brandmoord Zeist in beeld

ZEIST - De politie heeft beelden vrijgegeven waarop een vrouw te zien is die vermoedelijk de brandmoord op de 23-jarige Narges pleegde.
Op maandagavond 7 december om ongeveer 17.30 uur wist de vrouw de Geroflat aan de Laan van Vollenhove binnen te komen. Ze lokte Narges haar appartement op de 12e verdieping uit door aan te bellen en te zeggen dat ze een pakketje voor haar had.
Toen Narges in het portiek beneden ontdekte dat niemand op haar wachtte met een pakketje, ging ze weer omhoog. Bij de uitgang van de lift op de 12e verdieping wachtte de onbekende vrouw haar op.
Zij overgoot Narges met een brandbare vloeistof en stak haar in brand. De 23-jarige overleed diezelfde avond nog aan haar verwondingen.
De politie nam de zaak hoog op en vormde meteen een team van 25 rechercheurs. Op zondagavond 24 januari kwam er een vrouw zich melden bij de politie om te vertellen dat zij betrokken was bij het misdrijf. De vrouw is direct aangehouden en de politie onderzoekt haar betrokkenheid.
Woensdagavond besteedt het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld uitgebreid aandacht aan deze zaak. De politie heeft nog veel vragen waarop ze een antwoord hoopt te krijgen.

Dader brandmoord Zeist in beeld

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.