Kort nieuws: Gewonden bij aanrijding Austerlitz

REGIO - Bij een aanrijding in Austerlitz zijn twee gewonden gevallen. De twee zaten in de auto van 38-jarige vrouw die op de Traayweg de macht over het stuur verloor. De wagen botste op een boom en de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.
* De politie Utrecht heeft een man aangehouden omdat zijn huis vol stond met gestolen spullen, zoals computers en beeldschermen. De politie was getipt over de woning aan de Schouwweteringstraat. Naast de 37-jarige bewoner zijn nog twee andere mannen aangehouden. De politie onderzoekt waar de gestolen spullen vandaan komen.
* Bejaarden in de Amersfoortse Otto Schultusflat voelen zich overvallen en zijn bang. De gemeente en woningcorporatie De Alliantie willen mensen met psychische problemen, onder begeleiding in de flat te plaatsen.
Dat moet de patiënten helpen en de leegstand in de flat terugdringen.Tot ongenoegen van de huidige bewoners, die de nieuwe groep daar niet vindt passen.
* Energiemaatschappij Essent gaat schrappen in het aantal kantoren. Het hoofdkantoor in Arnhem gaat in ieder geval dicht en de 180 werknemers worden ergens anders geplaatst. Nu zijn er nog dertien kantoren en dat gaat terug naar vijf. De vestiging in Utrecht blijft wel.
* Een bejaarde vrouw uit Woudenberg is bij het oversteken in haar woonplaats aangereden en gewond geraakt. Een 37-jarige automobilist kon de 78-jarige vrouw op de Nieuwe Poort niet ontwijken. Ze is met hoofdletsel naar het MMC in Amersfoort gebracht.
* Bij een aanrijding in Nieuwegein is een bromfietser gewond geraakt. De 16-jarige jongen werd op de Batauweg over het hoofd gezien door een 44-jarige automobilist die van links kwam. De jongen is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.