Kort nieuws: Gewonde bij botsing met bus

REGIO - Bij een botsing tussen een auto en een stadsbus in de stad Utrecht, is een 50-jarige man gewond geraakt.
Het slachtoffer maakte op het Anne Frankplein waarschijnlijk een stuurfout en reed zijn auto total-loss tegen de achterkant van de bus. Hij is met nekletsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Verder raakte niemand gewond.
* In Harmelen hebben een man en een vrouw vannacht geprobeerd café 't Scheepje aan de Harmelerwaard te overvallen. De politie kon het duo aanhouden omdat een getuige een goede beschrijving gaf. Het gaat om een 21-jarige Utrechtse en een 19-jarige man uit Harmelen.
* In Maarssen heeft de politie op drie plaatsen een alcoholcontrole gehouden. Van de bijna duizend automobilisten hadden er vijf te diep in het glaasje gekeken. Ze kregen alle vijf een bekeuring.
* Bij een onderzoek naar de handel in drugs in Amersfoort heeft de politie donderdag tientallen kilo's hasj en hennep gevonden. Het onderzoek startte vorig jaar december na de arrestatie van een 28-jarige handelaar in een bedrijfspand aan de Spaceshuttle. Donderdag werd een 18-jarige Amersfoorteraangehouden. Het onderzoek is nog in volle gang.
* In Soest is een man aangehouden die voor de zoveelste keer reed zonder rijbewijs. Bij het zien van de politie trapte de 20-jarige man direct het gaspedaal in. De agenten zetten de achtervolging in konden hem pas op het Hoofdstel tot stoppen dwingen. Hij is naar het politiebureau gebracht en krijgt meerdere boetes.
* In Utrecht heeft een pinnende vrouw een overvaller van zich afgeschreeuwd. De 26-jarige vrouw stond bij een automaat aan de Zamenhofdreef, toen een man probeerde haar 'verse' geld uit het apparaat te trekken. Omdat ze begon te schreeuwen, koos de boef liever eieren voor zijn geld en het hazenpad.
* Een ruzie in een winkel op het Utrechtse Vredenburg is volledig uit de hand gelopen. Een 53-jarige winkelmedewerker kreeg het aan de stok met een 19-jarige klant uit Amersfoort, waarbij hij een koevoet gebruikte om de man weg te jagen. Het slachtoffer werd hevig bloedend aangetroffen op straat en moest worden behandeld door een arts. De winkelier is aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.