Politie onderzoekt woningoverval Langerak

UTRECHT - De Utrechtse politie onderzoekt een overval op een woning aan de Scheurraklaan in de wijk Langerak (Leidsche Rijn).
Vrijdag rond 18.45 uur kreeg de politie een melding van een jongen dat hij slachtoffer was geweest van een woningoverval. Hij was alleen thuis toen hij drie inbrekers betrapte. De jongen werd vervolgens geslagen en bedreigd. De inbrekers vluchtten daarna de wijk in.
De signalementen luiden als volgt:
Man 1: Vermoedelijk Turks of Marokkaans, tussen de 29-33 jaar, smal postuur, ongeveer 1,82 lang, vettig, krullend, naar achter gekamd haar, lange, kromme neus, grote tanden. Hij droeg een zwarte lange jas tot op de knie, een zwarte shawl en een donkerblauwe spijkerbroek.
Man2: Vermoedelijk Turks of Marokkaans, ongeveer 28 jaar oud, fors postuur. De man droeg een zwart petje, een zwarte (regen) jas en vermoedelijk een donkere spijkerbroek.
Man 3: Vermoedelijk Turks of Marokkaans, ongeveer 37 á 38 jaar, kort slordig zwart haar dat aan de zijkant opgeschoren is, onverzorgd gezicht met een baardje, gezet postuur. Hij droeg een zwarte (regen)jas tot op de heupen, een spijkerbroek. De man droeg een zwarte schoudertas.
Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie van district Utrecht stad via 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.