Kort nieuws: Koffer met gevaarlijke medicijnen zoek

REGIO - De politie in Driebergen waarschuwt voor een koffer met gevaarlijke medicijnen. Een passagier vergat gisteren zijn koffer bij de bushalte aan de Hoofdstraat, met daarin gevaarlijke medicatie voor suikerziekte van het merk Tolbutamide. De politie roept de vinder op de koffer terug te brengen.
* Koninklijk Horeca Nederland in Woerden gaat de strijd aan met horecaondernemers die aantoonbaar en herhaaldelijk alcohol schenken aan jeugd onder de 16 jaar. Leden die dat doen worden per direct uit de branchevereniging gezet. De horecabond maakt zich zorgen over het stijgend aantal jongeren dat veel te veel drinkt.
* Ingenieursbedrijf Grontmij heeft twee grote Britse orders binnengesleept. Het Biltse bedrijf gaat vanaf april consultatiewerk verrichten voor Wessex water; een klus van zo'n 15 miljoen euro. Het tweede contract heeft een waarde van 22 miljoen en houdt Grontmij voorlopig vijf jaar bezig.
* Een man in Utrecht is met een schep bewerkt na een verkeersruzie. De 23-jarige automobilist kreeg het gisteravond aan de stok met twee mannen op de Linschotensingel. Hij werd met een schep geslagen en de mannen dreigden hem ook te mishandelen met een gasfles. De twee verdachten zijn aangehouden en hun auto is in beslag genomen. De Utrechter liep verwondingen op in zijn gezicht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.