Kort nieuws: Conflict tussen lokale media Zeist

REGIO - De lokale omroep Zeist en nieuwssite Slotstadnieuws liggen met elkaar overhoop. Volgens de lokale omroep pleegt de internetsite plagiaat. De omroep daagt Slotstadnieuws voor de rechter.
* In Mijdrecht is een vrouw met haar auto de bosjes ingereden, toen ze onwel werd op de Rendementsweg. De vrouw is door ambulancepersoneel naar huis gebracht.
* In een horecazaak in Zeist is een man mishandeld en bespoten met pepperspray. Door de vechtpartij zaten bij het slachtoffer twee tanden los. De politie weet nog niet wie verantwoordelijk is voor het geweld.
* Het Amersfoortse Ingenieurs- en adviesbureau Arcadis gaat bijna duizend bruggen, tunnels, viaducten en sluizen onderzoeken in de provincie Noord-Holland. Voor Rijkswaterstaat wordt gekeken hoe het met het onderhoud staat. Arcadis is daar drie jaar mee bezig.
* Het postkantoor in Maarssenbroek gaat begin volgende maand dicht. De sluiting is onderdeel van het beleid van TNT om de postkantoren af te stoten. De diensten worden overgenomen door de AKO-boekhandel en de Albert Heijn in winkelcentrum Bisonspoor. De vestiging met postbussen voor bedrijven op het industrieterrein blijft wel open.
* Verkeersminister Eurlings sluit vandaag in Utrecht officieel de baggerwerkzaamheden in het Amsterdam-Rijnkanaal af. Rijkswaterstaat heeft de afgelopen tijd in totaal 900.000 kubieke meter slib uit het kanaal gehaald.
* Bij een vechtpartij in Woudenberg is een 19-jarige jongen gewond geraakt. Hij kreeg ruzie met twee jongens van 17 in de Dorpstraat. Het slachtoffer kreeg een klap met een siersteen..
* In De Bilt is een 29-jarige vrouw mishandeld met een hondenriem. De vrouw kreeg in het park bij het Van Campenkwartier ruzie met een andere hondenbezitter.
* De politie heeft in een woning in Valkenkamp in Maarssen een wietplantage opgerold. De eigenaar van het huis had zijn woning verhuurd, maar trof bij een bezoekje een verdacht persoon aan en schakelde de politie in.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.