Kort nieuws: Bilthovense beroofd van tas

REGIO - In Bilthoven is een bejaarde vrouw beroofd van haar tas. Op de Sperwerlaan rukten onbekenden de tas van haar schouder. De 77-jarige vrouw raakte niet gewond. De daders zijn vooralsnog spoorloos, de politie zoekt getuigen.
* Op de Richterslaan in Nieuwegein is een fietser aangereden en gewond geraakt. De 50-jarige vrouw werd over het hoofd gezien door een meisje op een brommer, kwam ten val en liep hoofdletsel op. Het meisje was blijkbaar geschrokken, want ze ging er snel vandoor, achterna gezeten door een getuige. Ze kon niet meer achterhaald worden.
* In Leusden rook een automobilist vanochtend een brandlucht tijdens het rijden op de Arnhemseweg. Het bleek te gaan om brand in de motor. De bestuurder kon de auto op tijd aan de kant zetten en de brandweer had het vuur snel onder controle. De auto is later weggesleept.
* De gemeente Veenendaal laat de voormalige Geldersche School ontruimen. In het pand aan de Prins Bernhardlaan zijn woningen gebouwd en verhuurd, maar een vergunning daarvoor is nooit afgegeven. De bewoners moeten binnen enkele weken verhuisd zijn.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.