Normale drukte op wegen tijdens Pasen

UTRECHT - De tweede paasdag begon rustig, meldt de VerkeersInformatieDienst. De eerste files ontstonden pas rond het middaguur. Vooral richting de stranden van Scheveningen en Zandvoort stonden wat kleine files. Echt druk werd het echter niet.
Vanaf 14.30 uur werd duidelijk dat het recreatieverkeer vanaf de Veluwe al huiswaarts begon te keren. Vooral op de A1 en op de A28 voor het knooppunt Hoevelaken ontstonden files van respectievelijk 8 kilometer en 10 kilometer maar ook op de A12 bij het knooppunt Maanderbroek van 5 kilometer en iets verderop tussen Maarsbergen en Bunnik 10 kilometer. Op de A2 vanuit de Belgische Ardennen richting Nederland, stond voor Maastricht een kleine file.
Om 15.20 uur werden 15 files gemeld met een totale lengte van 65 km. Hierna werd het langzamerhand iets rustiger. Echter niet van lange duur. Rond 17.30 uur werden er 18 files gemeld met een gezamenlijke lengte van 93 km. Ondanks dat bleef Pasen 2010 een rustige Pasen
Op eerste paasdag was het bijzonder rustig, meldt de VID. Enige aanrijdingen door het slechte weer zorgden voor wat kleine files.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.