Kort nieuws: gewonden na aanrijding Utrecht

REGIO - Na een aanrijding op het Utrechtse Herculesplein bleven vier personen gisteren lichtgewond achter.
Het ongeluk ontstond toen een 54-jarige bestuurder die vanuit de Laan van Maarschalkerweerd kwam, geen voorrang gaf. Daardoor botste hij op een automobilist uit Utrecht.
* Een dronken man uit het Gelderse Terschuur is vannacht in Renswoude aangehouden. De 34-jarige man viel op omdat hij met groot licht over de Utrechtseweg reed. Agenten haalden de man langs de kant en lieten hem blazen. Bij de alcoholcontrole bleek de man drie keer te veel gedronken te hebben. De man is met een proces-verbaal en tijdelijk rijverbod naar huis gestuurd.
* Een 38-jarige Bunschoter is afgelopen nacht op de Baarnse Bisschopsweg tegen een lantaarnpaal gereden. De automobilist wilde de A1 op rijden maar schoot door en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Omdat de man geen geldig rijbewijs bleek te hebben kreeg hij een proces-verbaal. De Bunschoter is met pijn aan zijn been door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
* Twee mannen uit Litouwen zijn in Montfoort aangehouden op verdenking van inbraak. Een getuige zag een van de mannen vanochtend rondlopen bij een huis aan de Th. Elsenstraat. De melder belde de politie en gaf door dat de man inmiddels in een geparkeerde auto zat. Agenten troffen in de auto de twee Litouwers aan. In een rugtas zaten vermoedelijk gestolen navigatiesystemen en een mobiele telefoon. De 18 en 19-jarige man zijn aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.