Kort nieuws: Gewonde na botsing in Oudewater

REGIO - In Oudewater is een jonge automobiliste frontaal op een andere auto gereden.
De 21-jarige vrouw uit Snelrewaard verloor op de Zuid-Linschoterzandweg de controle in een onoverzichtelijke bocht. Een frontale aanrijding met een automobilist uit Oudewater was het gevolg. De vrouw is met een gebroken pols afgevoerd naar het ziekenhuis. Eén auto is weggesleept.
* Een snelheidsduivel uit België heeft weinig lol beleefd aan zijn bezoek aan Nederland. De man reed met 145 over de A2 bij Maarssen en dat is 55 kilometer te hard. Agenten in een onopvallende video-auto legden het rijgedrag van de man vast. Even later was de Antwerpenaar zijn rijbewijs kwijt en kon hij op zoek naar vervangend vervoer.
* Op de Croeselaan in Utrecht is een man met een kapmes aangehouden. Getuigen zagen de man rond zes uur met zijn machete rondlopen. Toen beveiligers hem aanspraken, vluchtte de man de Jaarbeurs in. Daar werd de 24-jarige Utrechter van het damestoilet afgehaald door agenten. Zijn kapmes is in beslag genomen.
* Een automobilist in Utrecht bleek vannacht niet alleen dronken maar ook nog eens hardleers. De beschonken man werd twee keer voor hetzelfde vergrijp bekeurd. De eerste keer liep de man rond drie uur tegen de lamp op de Professor Bronkhorstlaan. De 29-jarige Vleutenaar was dronken en had een verlopen rijbewijs. Op het bureau kreeg de man een rijverbod en proces-verbaal, daarna mocht hij gaan. Enkele tijd later, zagen agenten de nog steeds dronken man achter het stuur zitten op de Rembrandtlaan. Daar werd hij voor de tweede keer in één avond aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.