Kort nieuws: Vleutenaar negeert rijontzegging

REGIO - Een 32-jarige automobilist uit Vleuten is aangehouden omdat hij achter het stuur zat, hoewel hij een rijontzegging had. Agenten controleerden de auto van de man op de Prins Bernhardlaan in Utrecht. Hij is aan de kant gezet en zijn rijbewijs is ingenomen.
* In Utrecht is een inbreker op heterdaad betrapt. Een getuige zag de man bezig op de Oldambt en belde de politie. Die kon de 23-jarige man in het park achter boerderij De Koppel tegenhouden. Hij was nog nergens binnen geweest.
* Een 38-jarige man, ook in Utrecht, is betrapt nadat hij bij een bedrijf over het hek was geklommen om vermoedelijk in te breken. De man werd gezien op het bedrijventerrein aan de Nebraskadreef. Politiemensen ter plaatse liepen de man tegen het lijf. Hij had inbrekersgereedschap bij zich en is ingerekend.
* Bij een verkeersongeluk in Soest is een gewonde gevallen. Een vrachtwagenchauffeur zag op de Koningsweg een fietser over het hoofd. De 44-jarige fietser liep schaafwonden op en klaagde over pijn aan zijn ribben. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.