Kort nieuws: Man loopt 's nachts met tv in Utrecht

REGIO - Getuigen die vrijdagnacht in Utrecht een in het zwart geklede man zagen rondlopen met een tv in zijn handen bedachten zich geen moment: ze belden de politie. Agenten wisten de 19-jarige man op de Parkstraat staande te houden. De tv lag verderop in de bosjes. De man moest mee naar het bureau op verdenking van inbraak.
* Op de Europalaan in Utrecht is een dronken man aangehouden. De bestuurder uit Nieuwegein had flink in het glaasje gekeken alvorens zaterdagavond achter het stuur te klimmen. Hij werd iets voor tienen van de weg gehaald.
* Een jongen die vermoedelijk probeerde in te breken in een huis aan de Utrechtse Tulastraat is daarvoor aangehouden. De 15-jarige jongen stond zaterdagnacht in de tuin bij de woning en had inbrekersgereedschap bij zich. Bovendien was het slot van de schuifpui in de woning vernield.
* Op de Magnoliastraat in Utrecht is zaterdagmiddag een grote hennepkwekerij opgerold. In het verlaten huis stonden maar liefst 750 hennepplanten. De politie heeft alles in beslag genomen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.