Kort nieuws: Dieven buitenboordmotor gepakt

REGIO - * In Loosdrecht zijn dieven van een buitenboordmotor betrapt. Een oplettende bewoner zag 's nachts twee mannen aan komen varen in een boot.
Hij vertrouwde het niet en belde de politie. De man bleef in contact met de politie en leidde de agenten naar de verdachten. De mannen zijn opgepakt.
* Agenten in het Utrechtse Overvecht hebben twee inbrekers aangehouden. Het duo sloeg gistermiddag toe in de openbare basisschool aan de Voortrekkersdreef. Agenten keken uit naar de twee en zagen ze even later rijden op een snorfiets. Tijdens het fouilleren kwamen twee afgebroken cilindersloten uit de jaszak van één van de verdachten.
* Een snelheidsduivel is vannacht door de politie van de weg gehaald. Een vrouw reed ruim 55 kilometer per uur te hard op de A2 ter hoogte van Breukelen. Ze bleek ook nog eens te veel gedronken te hebben. Na het mislukken van een blaastest is op het politiebureau haar bloed afgenomen. De uitkomst van deze test moet uitwijzen wat haar straf wordt.
* In Baarn is een auto volledig verwoest door brand. Politie en brandweer kregen vannacht een melding binnen over een autobrand op de Sonnevelt. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de auto al in lichterlaaie. Er was geen redden meer aan. De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over de oorzaak.
* Ook een autobrand op de Manegebaan in Amersfoort. Rond half vijf vanochtend kregen politie en brandweer een melding dat er een auto in brand stond. De auto raakte flink beschadigd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Wie iets gezien heeft, wordt gevraagd zich te melden op 0900-8844.
* In de Utrechtse Geuzenwijk ging ook een auto in vlammen op. Afgelopen nacht was het raak in de Van der Marckstraat. Agenten hebben de brand geblust. De politie gaat uit van brandstichting.
* De politie in Odijk heeft een beginnende bestuurder van het Fluitekruid geplukt omdast hij teveel gedronken bleek te hebben De man reed met zijn auto over het Fluitekruid en werd gecontroleerd. De 22-jarige bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren en heeft een boete mee naar huis gekregen.
* In het Gooi zijn afgelopen weekend tuinhuisjes in brand gestoken. Dat gebeurde op de 2e Ruiterweg in Laren.
In Blaricum stond ook nog een overkapping in brand aan de Schapendrift. De brandweer voorkwam erger en de politie onderzoekt nog of de branden met elkaar te maken hebben. Ook in Hilversum was het afgelopen weekend raak. Daar raakten zeven auto's beschadigd door brand.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.