Kort nieuws: Dronken man loopt 'naar huis' over A2

REGIO - Een dronken man heeft een nachtelijke wandeling over de A2 bij Leidsche Rijn gemaakt. Hij wilde naar huis lopen, vertelde de 29-jarige drinkebroer op het politiebureau. Het leverde hem een flinke boete op.
* In Soest zijn vier pubers opgepakt voor brandstichting. Ze zouden op de Wieksloterweg hebben geprobeerd een pand in brand te steken. Een getuige belde 112, waarna de politie in de directe omgeving de jongens en meisjes van 14 en 15 jaar kon aanhouden.
* Een 45-jarige motorrijder uit Oudewater is zijn rijbewijs kwijt na meerdere overtredingen. Agenten zagen de man 120 rijden op de Willeskop, waar 60 het maximum is. Bovendien trok hij zich niets aan van het inhaalverbod en andere weggebruikers.
* Een dronken automobilist heeft in Nieuwegein een ravage aangericht. De 31-jarige man verloor op de Henri Dunantlaan de macht over het stuur en ramde drie geparkeerde auto's. De politie heeft hem zijn rijbewijs afgenomen en hij zal zwaar moeten boeten.
* In het centrum van Amersfoort is een man aangereden door een stadsbus. De 47-jarige man stak de Stadsring over en zag de optrekkende bus niet. Hij is met een gebroken arm opgenomen in het ziekenhuis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.