Utrechters flirten het meest in de file

UTRECHT - Wie niet vies is van een beetje flirten in de file, kan het beste in Utrecht terecht. Dat blijkt uit onderzoek van Marktplaats Auto's onder ruim duizend respondenten.
Op de vraag 'flirt je in de file?' geven Utrechters vaker een bevestigend antwoord dan inwoners van andere provincies. Uit het onderzoek blijkt daarnaast dat Nederlandse mannen twee keer zoveel flirten dan vrouwen.
De helft van de Nederlanders heeft weleens seks gehad in de auto, blijkt uit het onderzoek. Met name BMW-rijders: 3 op de 5.Ook Groningers en jongeren tussen 21 en 30 jaar doen het vaker in de wagen dan gemiddeld. In Toyota's wordt van alle automerken het minst gesekst.
Nederlanders hebben vaker seks in de auto dan dat ze er slapen. Toch is een tukje doen ook een geliefde bezigheid: 46,3 procent van de respondenten heeft dit weleens gedaan. Volvo-rijders slapen van alle autobezitters het meest in hun auto.

ONDERZOEK

Marktplaats.nl onderzoekt regelmatig het gedrag en de voorkeuren van haar gebruikers. "Voor Marktplaats auto's hebben we het gedrag van Nederlanders in de auto onder de loep genomen", vertelt Dick Gorris, Manager Automotive van Marktplaats.nl.
"Naast serieuze resultaten komen we ook geregeld ludieke uitkomsten tegen, waaronder deze."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.