In memoriam: Carel en Nelleke van Zutphen

UTRECHT - In Lunetten wordt woensdag een condoleanceregister geopend voor het Utrechtse echtpaar Van Zutphen dat vorige week omkwam bij de vliegramp in Libië.
Burgemeester Wolfsen bezocht afgelopen vrijdag de kinderen van Carel van Zutphen (67) en zijn vrouw Nelleke van Zutphen–Overkamp (62) uit Lunetten. Dit om zijn diepe medeleven te betuigen en namens de gemeente hulp aan te bieden.

ZOON EN DOCHTER

De zoon en dochter van het echtpaar Van Zutphen hebben aangegeven de dood van hun ouders bekend te willen maken via de gemeente om zo iedereen te kunnen bereiken die hun ouders hebben gekend. Ook openen ze een condoleanceregister in het sociaal cultureel centrum De Musketon in Lunetten.
ECHTE UTRECHTERS 
Carel en Nelleke Van Zutphen waren geboren en getogen in Utrecht, respectievelijk in Wijk C en Rivierenwijk. Volgens hun kinderen waren zij echte Utrechters met een groot sociaal gevoel voor de stad en de mensen die er wonen.

CAREL

Carel (door velen 'Bof' genoemd) is jarenlang werkzaam geweest bij Parkeerbeheer van Corio en was sinds twee jaar met pensioen. Als trouwe fan van FC Utrecht was hij in het bezit van een seizoenskaart en volgde hij iedere wedstrijd vanuit Vak Q. FC Utrecht heeft zondag 16 mei één minuut stilte gehouden om hun trouwe supporter en de andere slachtoffers van de vliegramp te herdenken.

NELLEKE

Nelleke van Zutphen was vroeger werkzaam bij het Utrechtse bedrijf Theo Pouw, maar de laatste jaren werkte zij als vrijwilligster in Het Hospice aan de Kanaalstraat in Lombok.

CONDOLEANCE

Vanaf woensdagochtend 19 mei kunnen belangstellenden het condoleanceregister tekenen in het sociaal cultureel centrum de Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP in Lunetten. Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00 tot 23.00; vrijdag van 9.00 tot 17.30.

ANDERE REGIOGENOTEN

Bij de vliegramp zijn zeventig Nederlanders omgekomen, onder wie negen regiogenoten. Zij komen naast Utrecht uit Rhenen, Veenendaal, IJsselstein en Abcoude.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.