Beste fitter komt uit Eemnes

UTRECHT - Stenly de Rooij van Gebr. De Rooij Bouw- en Installatiebedrijf uit Eemnes is officieel bekroond tot ‘De beste fitter van Nederland.’
Hij won deze prestigieuze titel en een volledig verzorgde reis naar het WK Voetbal in Zuid-Afrika, inclusief een bezoek aan de wedstrijd Nederland-Japan.
De finale werd gehouden in DeFabrique in Utrecht en bestond een vier uur durende opdracht waarin een HR-ketel met vloerverwarming en pomp aangesloten moesten worden en een sanitairsysteem met toilet en wastafel moest worden aangelegd. De opdracht was pittig volgens de kandidaten, zeker om in 4 uur af te ronden.

NAUWGEZET

Een deskundige jury onder leiding van Henny Hoppenbrouwers (bekend van de Skills Masters) beoordeelde het werk nauwgezet. Stenly de Rooij was de snelste en had het werk ook het best gedaan.
Tweede werd Bart-Jan Maas van Bree Installatietechniek & Saniboutique in Deurne en als derde eindigde Dennis Raaijmakers van Tegelzetterbedrijf Raaijmakers in Gemert.
Voor de initiatiefnemers was de competitie, die voor het eerst is gehouden, zeer geslaagd. De opzet was om het monteursvak op en positieve manier onder de aandacht te brengen,

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.