Kort nieuws: Overlastplegers mishandelen klager

REGIO - Een mishandeling in Breukelen. Een groepje jongeren veroorzaakte overlast en toen een man uit de buurt daar iets van zei kreeg hij een vuistslag tegen zijn hoofd. Het 40-jarige slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie heeft drie jongens van 16 en 17 aangehouden. Onderzocht wordt nu wie de man heeft mishandeld.
* Bij een snelheidscontrole in Wijk bij Duurstede zijn 35 bestuurders op de bon geslingerd. Op de Lekdijk West werden meer dan 4-honderd bestuurders gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was bijna 120 kilometer per uur, waar 60 kilometer als maximum gold. Deze bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.
* Een festivalganger in Baarn heeft zijn bezoek aan het All Together Festival in de Pekingtuin moeten bekopen met een kopstoot. Hij meldde zich zaterdagavond met bloedend hoofd bij de politie. Die heeft de 30-jarige dader uit het publiek geplukt. De aanleiding voor het geweld is onbekend.
* In Benschop is dit weekend een auto bespoten met een hakenkruis. Ook bleken op de Zonnedauw hakenkruizen op straatmeubilair te zijn geklad. De politie heeft de zaak in onderzoek.
* De landelijke open dag van naturistenverenigingen is zondag druk bezocht. Alleen op locaties waar het 's morgens al regende was de belangstelling minder. Met de open dag wil de Naturisten Federatie Nederland in Amersfoort mensen laten kennismaken met naaktrecreatie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.