Kort nieuws: Ruzie om dood hond in V'daal

REGIO - In Veenendaal zijn de gemoederen hoog opgelopen na de dood van een hond.
Op de uitlaatplaats aan de Korte Molenstraat vlogen twee honden elkaar aan, waarbij een van de dieren het leven liet. De eigenaar van de moordende hond ging er na het gevecht vandoor, maar werd snel gevonden. De politie moest er aan te pas komen om te bemiddelen tussen de hondeneigenaren.
* Een fietser in Houten heeft een harde val gemaakt doordat zijn stuur afbrak op de Waijensedijk. De 51-jarige man was zeer aangeslagen na de val. Zo wist hij niet meer welke dag het was en of Oranje nou wel of niet had gewonnen op het WK. De fietser is met schaafwonden en een zware hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht.
* In Baarn is een man gepakt die voor de zoveelste keer zonder rijbewijs in een auto reed. De 42-jarige Baarnaar was een bekende van de politie en sloeg te voet op de vlucht, maar werd toch ingerekend. Omdat hij zich behoorlijk verzette gebruikte de politie pepperspray. Hij zit vast voor verhoor.
* Op de A2 bij Maarssen is dinsdagochtend een man uit Ede van de weg gehaald. Hij reed met meer dan 150 kilometer per uur richting Amsterdam, terwijl daar 90 kilometer per uur is toegestaan. De automobilist moest zijn rijbewijs inleveren. Als reden voor zijn hoge snelheid gaf hij aan dat het erg rustig was op de weg.
* Dankzij Burgernet is een vermist jongetje van 8 uit Nieuwegein snel teruggevonden. Hij was door zijn vader bij zijn school afgezet, maar niet naar binnen gegaan. De school sloeg alarm en de politie startte een Burgernetactie. Eén van de tips leidde naar een boerderij en het jongetje was daar de kippen aan het voeren. Hij zei dat hij pijn in zijn buik had en daarom naar de dokter was gelopen. Onderweg besloot hij de kippen te gaan voeren.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.