Kort nieuws: Weer afsluitingen af- en oprit A2

REGIO - Vannacht wordt er weer gewerkt aan de A2 tussen Maarssen en Lage Weide. De afrit Maarssen gaat dicht, net als de oprit Lage Weide. Dat is ook de komende nachten zo. Verkeer wordt omgeleid.
De meeste eindexamenkandidaten zijn geslaagd en hebben zomervakantie maar nog niet allemaal. Op middelbare scholen in Utrecht worden vandaag en morgen de herexamens gehouden op de HAVO en het VWO. VMBO-leerlingen die nog kans op een diploma hebben begonnen gisteren al aan hun herexamens.
* Een 46-jarige motorrijder uit Culemburg is maandag op de Lekdijk-Oost in Lopik uit de bocht gevlogen. Hij reed tegen een hek. Het slachtoffer kwam er vanaf met wat lichte verwondingen, maar moest wel even naar het ziekenhuis. Ondanks maatregelen van de gemeente Lopik gebeuren op de Lekdijk vaak ongelukken. Vorige week kwam er nog een oudere fietser om het leven.
* De politie zoekt getuigen van het ongeluk op Bisonspoor in Maarssenbroek. Gisteren raakte daar een 18-jarige tiener gewond aan haar rug, toen ze gistermiddag met haar scooter onderuit ging bij Bisonspoor in Maarssenbroek. Ze viel toen een 63-jarige automobiliste uit Maarssen haar tegemoet kwam, maar het is niet zeker of ze elkaar geraakt hebben.
* Op de Catharijnesingel in Utrecht is maandagmorgen een fietser geschept. De 62-jarige man uit Bunnik stak plotseling over. Een 51-jarige automobilist uit Utrecht kon hem niet meer ontwijken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.
* In Houten is een man mishandeld op de Spoorhaag. De dader vluchtte weg richting het centrum, maar agenten konden hem snel aanhouden. De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend. De politie verhoort de 29-jarige Houtenaar.
* In Baarn is een dronken automobilist van straat gehaald. De 50-jarige Baarnaar werd rond middernacht gecontroleerd op de Javalaan. Hij moest mee naar het bureau. Zijn rijbewijs is hij kwijt.
* Nu de zomer weer begonnen is gaat het KLPD in onze regio weer extra controleren op het water. Agenten kijken vooral naar vaarsnelheden en naar het drankgebruik van de kapiteins. Om de extra controles uit te voeren zet het KLPD extra mensen in.

Laatste herexamens voor de zomer (1)
Laatste herexamens voor de zomer (2)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.