Utrechts orkest uit de kleren voor goede doel

UTRECHT - Het Legendary Movie Orchestra uit Utrecht viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan. Om het lustrum een bijzonder tintje te geven en geld op te halen voor een reis heeft het orkest zich laten fotograferen door de professionele fotografe Melanie Rijkers.
Naast foto's van de musici en de instrumenten zijn er naaktfoto's gemaakt van de jonge muzikanten met hun instrument. Wie benieuwd is naar deze foto's kan ze bewonderen op de expositie bij het concert op 26 juni in de Utrechtse Geertekerk (20.00 uur).
Het orkest geeft dan onder leiding van dirigent Gerard Poot een spetterend lustrumconcert. Het concert zal in het teken staan van '10 jaar LMO' en de komende tournee van het orkest naar Italië.
Het programma bestaat uit bekende filmmuziek van John Williams, show- en musicalmuziek en een deel Italiaans getinte stukken waaronder een stuk van Andrea Bocelli, muziek van Ennio Morricone en De Barbier van Sevilla van Rossini. Deze laatste componist is geboren in de stad waar de lustrumreis het orkest naar toe zal voeren: Pesaro.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.