Kort nieuws: keukenbrandje in flat Overvecht

UTRECHT - De brandweer in Woerden is zaterdag met groot materieel uitgerukt voor wat later bleek enkele brandende hooibalen.
De brandweermensen die als eerste ter plaatste waren op de Oude Meije, waren er niet gerust op dat vlakbij de schuur waar de brand was gemeld, een dieseltank stond. Daarom werden meer eenheden opgeroepen. Uiteindelijk bleek het te gaan om wat smeulende hooibalen. Die werden snel naar buiten gebracht en gedoofd.
* Drie mensen zijn onwel geworden in het pand van het Leger des Heils aan de Oudwijkerbeldstraat in Utrecht door een giftig gas. Ze hadden zelf ramen en deuren al opengedaan en toen de brandweer arriveerde, bleken er geen dampen meer te hangen. De brandweer kon ook niets meer meten. De drie slachtoffers waren opgeknapt in de frisse buitenlucht en hoefden niet naar het ziekenhuis.
* Een brandje in de keuken van een flat in Overvecht heeft vrijdagavond flinke schade aangericht. Na de melding om 22.52 uur gingen drie brandweerwagens, waaronder een ladderwagen, naar de Donaudreef. De eerst aangekomen ploeg wist het pand snel binnen te gaan en het vuur te doven. Twintig minuten na het melding werd het sein brand meester gegeven. De bewoners waren niet thuis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.