Kort nieuws: Waterskiër met benen in schroef

REGIO - In Nijkerk heeft een man flinke verwondingen overgehouden aan een middagje waterskiën. Hij ging onderuit bij de Zeedijk en kwam met zijn benen tegen de schroef van de motorboot. Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn benen overgebracht naar een ziekenhuis in Amersfoort.
* De politie in Bunschoten heeft met het nodige geweld een dronkenlap aangehouden. De 32-jarige man bleef zich na een waarschuwing misdragen in de Vissersteeg. Toen hij een politieauto bekogelde was de maat vol en kwamen de agenten in actie. Daarbij wist de bezopen verdachte ook nog een deuk in de auto te schoppen.
* Benauwde uurtjes voor een automobilist uit Baarn, gisteravond. De 63-jarige man reed op de A28 bij Zeist, waar een automobilist uit Utrecht zich stoorde aan zijn rijgedrag. De laatste zette de achtervolging in en wist de Baarnaar in Soesterberg klem te rijden, waarna beide mannen met elkaar op de vuist gingen. Een getuige, die zich met de ruzie bemoeide, kreeg ook klappen. Uiteindelijk kon de politie de Utrechtse vechtersbaas aanhouden.
* In Nieuwegein is gisteravond een winkelier beroofd. Rond zeven uur kwam een ongeveer 18-jarige jongen de winkel aan de Boogstede binnen, die toen de winkelier even niet keek, een greep deed in de kassalade. Hij wist met een handvol geld te ontkomen.
* Op de A28 bij Soesterberg is een automobilist over de kop gevlogen. De 32-jarige vrouw uit Zeist sukkelde tijdens het rijden in slaap, raakte van de weg en botste op twee lantaarnpalen. De vrouw is met onbekend letsel afgevoerd naar het UMC Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.