Linda Hogeveen lijsttrekker D66 Stichse Vecht

BREUKELEN - Linda Hogeveen is gekozen tot D66-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Stichtse Vecht op 24 november.
De leden van de afdelingen Maarssen, Breukelen en Loenen mochten afgelopen week stemmen. Hogeveen zit sinds 2006 in de gemeenteraad van Breukelen. De nieuwe fractie zal onder haar leiding het proces van samensmelting en samenwerking van de twaalf woonkernen in de drie voormalige gemeente intensief begeleiden, zo laat de partij weten.
Met name waar het gaat om gehoord worden zullen de inwoners van Stichtse Vecht zich herkennen in de wijze waarop D66 hun belangen behartigd.
Linda Hogeveen is politiek altijd zeer betrokken geweest. Daarnaast heeft zij in haar werk veel te maken gehad met mensen, die het in de samenleving niet gemakkelijk hebben. Zij bekleedt voor nachtopvang de Sleep Inn en maaltijdvoorziening het Smulhuis, vallend onder Stichting De Tussenvoorziening (een organisatie voor dak- en thuislozen in Utrecht) een coördinerende functie.
Zij bewaakte in het verleden de belangen van (ex)gedetineerden en heeft zich ingespannen voor uitkeringsgerechtigden en minima. Nu heeft ze de uitdaging om eenzelfde belangenbehartiging op zich te nemen voor alle geledingen van de bevolking van het toekomstige Stichtse Vecht, samen met de anderen die van de kiezer het mandaat krijgen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.