Kort nieuws: Vandalen in Woerden opgepakt

REGIO - In Woerden zijn drie vandalen aangehouden. De jongens van 18 en 19 jaar hadden het zaterdagnacht voorzien op een Duitse auto aan de Oranjestraat.
Met een steen was de ruit ingegooid. De eigenaar van de auto zag en gebeuren en waarschuwde de politie, die de jongens in de omgeving kon oppakken.
* De Soester politie heeft twee brandstichters aangehouden. De mannen werden betrapt bij het fikkie steken in de berm aan de Eemweg. Bij hun aanhouding boden de mannen uit Soest en Hilversum verzet.
* In Amersfoort is een man met een koevoet op zijn hoofd geslagen. Het 32-jarige slachtoffer kreeg ruzie op de Rozenstraat. De politie heeft een 30-jarige Amersfoorter aangehouden, die de klappen zou hebben uitgedeeld.
* De politie in Utrecht heeft een motordief aangehouden. Getuigen zagen hoe de 32-jarige verdachte op de Zwaansteeg probeerde om de motor mee te nemen. Voor de man weg kon rijden, was de politie ter plaatse. De verdachte uit Utrecht zit nog vast voor verhoor.
* Bij een aanrijding in Veenendaal is een 28-jarige automobilist gewond geraakt. De man botste op de kruising Kleine Beer-Prins Bernhardlaan op een andere auto. Beide bestuurders houden vol dat het licht op groen stond
* De politie in Soest heeft een dronken automobilist van de weg gehaald en zijn rijbewijs afgepakt. De 33-jarige man reed op de Nieuweweg tegen een lantaarnpaal..
* In Utrecht heeft een 56-jarige man zonder reden iemand van zijn fiets getrokken. Dat gebeurde zaterdagnacht op het Wed. De verdachte had het voorzien op een 26-jarige man, die gewoon langsreed. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn been. De fietsentrekker zit vast, hij gaf geen reden voor zijn actie.
* In Nieuwegein is een man met een kruisboog opgepakt. De 25-jarige verdachte werd betrapt bij een verkeerscontrole op de AC- Verhoefweg. Agenten zagen het wapen met pijlen op de achterbank liggen.
* In Zeist is een 20-jarige man in elkaar geslagen. Het incident gebeurde zaterdagnacht in de Tweede Dorpsstraat. De man is met een gebroken kaak naar een ziekenhuis gebracht.
* Een dronken automobilist uit Amersfoort is zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De 35-jarige man werd aangehouden op de Heideweg.
* De Utrechtse politie heeft een hennepkwekerij opgerold na een tip. De plantage zat verborgen in een woning aan de Reaumurlaan. De weetlucht was al van ver te ruiken. Er is nog niemand aangehouden.
* In Leusden is een dronken automobilist van de weg gehaald. De 48-jarige man botste op de Burgemeester van der Postlaan op een lantaarnpaal. Zijn rijbewijs is ingenomen.
* In Bunnik is een man uit Den Haag aangehouden omdat hij verdacht rondsloop. De 30-jarige verdachte liep rond in een steegje aan de Deken Heinstraat en morrelde aan een auto.
* Bij aanrijding in Bunschoten is een 86-jarige automobilist gewond geraakt. De man zag op de Oostelijke Randweg bij het afslaan een tegenligger over het hoofd. Hij botste op een 43-jarige vrouw uit Bunschoten, die met haar auto in de sloot terecht kwam. De vrouw bleef ongedeerd, de man is met een hoofdwond naar een ziekenhuis gebracht.
* In Baarn s een dronken bestuurder op de Amsterdamsestraatweg aangehouden. De 64-jarige man is zijn rijbewijs kwijt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.