"Michelle in taxibusje laten was grove nalatigheid"

PROVINCIE UTRECHT - De vader van Michelle, het verstandelijk gehandicapte meisje dat vorige week in een snikheet taxibusje werd achtergelaten, vindt het terecht dat de chauffeur door Connexxion is ontslagen. "Dit was geen foutje, maar een grove nalatigheid," aldus Werner van Arnhem.
De chauffeur voelde zich onderweg niet lekker worden en ging naar huis, waarbij hij vergat dat Michelle nog in zijn busje zat. Het meisje, dat door haar beperking niet kan praten, had eten en drinken bij zich, maar dat heeft ze niet aangeraakt. Volgens Van Arnhem komt dat waarschijnlijk omdat ze heeft geleerd dat ze normaal niet mag eten in de taxi.
Van Arnhem begrijpt ook niet dat de school van Michelle geen alarm sloeg toen ze daar niet verscheen. Medewerkers van de school hebben daarvoor excuses aangeboden en die aanvaarden de ouders, maar wat er gebeurt is blijft "triest", aldus Van Arnhem.
Michelle maakt het naar omstandigheden weer goed. Bekijk hieronder het interview dat RTV Utrecht met Michelles vader had.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.